Αποθήκευση

Αποθήκευση σε ιδιόκτητους χώρους

Αποθήκευση  Αποθήκευση:

H Aris Trans προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης παντός τύπου οικοσκευών η/και λοιπών αντικειμένων, ιδιωτών η επιχειρήσεων. Διαθέτουμε ιδιόκτητες αποθήκες ικανές να φιλοξενήσουν απο μία μικρή οικοσκευή μέχρι μία ολόκληρη επιχείρηση.

Οι αποθηκεύσεις των αντικειμένων σας γίνονται με απολύτως επαγγελματικές διαδικασίες για τον πλήρη έλεγχο. Αρχικά γίνεται η πλήρη και λεπτομερέστατη απογραφή των αντικειμένων πρός αποθήκευση. Στην συνέχεια συντάσσεται ιδιωτικό συμφωνητικό που αποτελεί το συμβόλαιο αποθήκευσης, παράδοσης και παραλαβής των αποθηκευμένων αντικειμένων, όπως αναγράφονται στην λίστα.

Η αποθήκευση εξοικονομεί.

Διαθέτουμε αποθήκες 2000 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένες ώστε να επιτύχουμε την απόλυτη ασφάλεια και απερίσπαστη προστασία για την απόθηκευση των οικοσκευών η/και εμπορευμάτων σας. Οι χώροι μας είναι καλά φυλασσόμενοι καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου. Όλο το εύρος των εγκαταστάσεών μας είναι ενημερωμένο με μέσα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να διασφαλίζουμε την απόλυτη προστασία απο τα καιρικά φαινόμενα.

Βασισμένοι σε αυτά, προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες απο την εταιρεία μετακομίσεών μας απρόσκοπτη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή επιθυμούν να μεταβούν στον χώρο αποθήκευσης, προκειμένου να ελέγξουν την ποιότητα φύλαξης των αντικείμενών τους και την ασφάλεια που τους παρέχεται.

Ξεκινήστε την αποθήκευσή σας άμεσα!

αποθήκευση