Η Εταιρεία

Μεταφορες

Η εταιρεία Aris Trans με 37 έτη εμπειρία στο χώρο της μετακόμισης ακολουθεί την εξέλιξη που απαιτεί η νέα εποχή χρησιμοποιώντας τεχνική κατάρτιση και υλικοτεχνική υποδομή καταφέρνοντας να ανεβάσει τον πήχη και να θέσει νέα standards στο χώρο.

Η Άρης Μεταφορική αποτελείται από έναν στόλο 11 φορτηγών και ανυψωτικών ικανό για μεταφορά οποιασδήποτε οικίας η επιχείρησης όσο μεγάλη και να είναι.Με μέγιστο ύψος ανυψωτικών τα 35 μέτρα και μέγιστο βάρος τα 400 κιλά φέρνουμε είς πέρας την πιο δύσκολη και απαιτητική εργασία.

Στα 35 αυτά χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μετακόμισης καταφέραμε να κερδίσουμε την απολύτη εμπιστοσύνη των πελατών μας με την ποιότητα των υπηρεσιών μας,την γρήγορη και ασφαλής μεταφορά και τις ασυναγώνιστες τιμές μας!

Με κύρια χαρακτηριστικά μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και την πολυετή πείρα μας, καταφέρνουμε να σας παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη της οικοσκευής σας καθ΄ όλη την διάρκεια του δρομόλογιου μέχρι και την τελική παράδοση στο χώρο σας.