Μετακομίσεις

Η επιλογή σας στην σύγχρονη μετακόμιση

Μετακομίσεις

Η εταιρεία μας την δεκαετία του ’90

Μετακομίσεις

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης επί 37 συναπτά έτη και έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες οικιακούς & εταιρικούς πελάτες με τον στόλο σύγχρονων φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων (μέχρι 35 μέτρων και μέχρι 400 κιλών) που διαθέτει η Aris Trans®.

Η εταιρεία μας προσφέρει πολυετή τεχνογνωσία στον τομέα της μετακόμισης με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας υλικά συσκευασίας, φέρνουμε σε πέρας οποιαδήποτε μετακόμιση, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.


Μετακομίσεις με εγγύηση

Με ατομική προσέγγιση στην εκάστοτε εργασία αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, εστιάζουμε απόλυτα στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της εργασίας και του πελάτη, μετατρέποντας την σε προσωπική υπόθεση. Με τις αρχές που διέπουν την εταιρεία εκ ιδρύσεως το 1978, συνέπεια – ασφάλεια – υπευθυνότητα, εκτελούμε κάθε εργασία μετακόμισης όσο μικρή η μεγάλη και να είναι, με την εγγύηση που προσφέρει η Aris Trans® εδώ και τρείς και πλέον δεκαετίες, στον τομέα των μετακομίσεων.

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις απο και προς όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, φορτώσεις – εκφορτώσεις – μεταφορές με η χωρίς προσωπικό, ενοικιάσεις φορτηγών η/και ανυψωτικών μηχανημάτων, μεταξύ άλλων.

μετακομίσεις