Συσκευασία

Επαγγελματική συσκευασία των οικοσκευών σας

Η συσκευασία στην Aris Trans

Η εταιρεία μετακομίσεων Aris Trans αναλαμβάνει με εμπειρία, υπευθυνότητα και ασφάλεια την συσκευασία παντώς τύπου οικοσκευής. Με 53 ετή πείρας στον χώρο της μετακόμισης, εισάγει υλικά υψηλών προδιαγραφών με κυρίως γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια της οικοσκευής σας καθ’όλη την διάρκεια της μεταφοράς, μέχρι και την παράδοση της.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας για την συσκευασία, είναι υλικά εισαγωγής, τελευταίας τεχνολογίας, απο χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καλύπτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές. Προσφέρουμε στα πολύτιμα -υλικής η/και συναισθηματικής αξίας- αντικείμενα σας, εγγύηση απόλυτης ασφάλειας.

Συσκευασία & μεταφορά χωρίς απρόοπτα

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εγγύαται την ποιότητα εργασίας και την συσκευασία των αντικειμένων φροντίζοντας να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους και χωρίς απρόοπτα.

Συσκευασια

Αποσυναρμολογούμε και συσκευάζουμε κάθε αντικείμενο με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του, εκμηδενίζοντας έτσι τις όποιες (λίγες) πιθανότητες φθοράς η χτυπήματος. Κατά την παράδοση επανασυναρμολογούμε και τοποθετούμε το αντικείμενο όπου μας υποδείξετε.

Επαγγελματική συσκευασία

Στην Aris Trans αντιλαμβανόμαστε πλήρως την σημασία μίας άρτια εκτελεσμένης συσκευασίας. Η μετακόμιση είναι μία επικίνδυνη εργασία και μπορεί να εξελιχθεί επώδυνα αν δεν επιλέξετε σωστά την εταιρεία που θα την εκτελέσει. Η Aris Trans εγγυάται την ασφάλεια των αντικειμένων και των οικοσκευών σας.

συσκευασία