Συσκευασία

Συσκευασία

Συσκευασία με ασφάλεια και εγγύηση.

Η συσκευασία στην Aris Trans

Η εταιρεία μετακομίσεων Aris Trans® αναλαμβάνει με εμπειρία, υπευθυνότητα και ασφάλεια την συσκευασία παντώς τύπου οικοσκευής. Με 42 ετή πείρας στον χώρο της μετακόμισης, εισάγει υλικά υψηλών προδιαγραφών με κύριο γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια της οικοσκευής σας καθ’ όλη την διάρκεια της μεταφοράς, μέχρι και την παράδοση της.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας για την συσκευασία, είναι υλικά εισαγωγής, τελευταίας τεχνολογίας, απο χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καλύπτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές. Προσφέρουμε στα πολύτιμα -υλικής η/και συναισθηματικής αξίας- αντικείμενα σας, εγγύηση απόλυτης ασφάλειας.

Συσκευασία & μεταφορά χωρίς απρόοπτα

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εγγύαται την ποιότητα εργασίας και την συσκευασία των αντικειμένων φροντίζοντας να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους και χωρίς απρόοπτα.

Αποσυναρμολογούμε και συσκευάζουμε κάθε αντικείμενο με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του, εκμηδενίζοντας έτσι τις όποιες (λίγες) πιθανότητες φθοράς η χτυπήματος. Κατά την παράδοση επανασυναρμολογούμε και τοποθετούμε το αντικείμενο όπου μας υποδείξετε.

Επαγγελματική συσκευασία

Στην Aris Trans® αντιλαμβανόμαστε πλήρως την σημασία μίας άρτια εκτελεσμένης συσκευασίας. Η μετακόμιση είναι μία επικίνδυνη εργασία και μπορεί να εξελιχθεί επώδυνα αν δεν επιλέξετε σωστά την εταιρεία που θα την εκτελέσει. Η Aris Trans εγγυάται την ασφάλεια των αντικειμένων και των οικοσκευών σας.

Aris Trans®

Η επιλογή σας στην σύγχρονη μετακόμιση.

Μας εμπιστεύτηκαν

FACEBOOK

Τηλέφωνα

210 69 24 128 || +30 6932 21 99 86

+30 6932 19 19 82

+30 6937 25 18 10-11-12-14

© Aris Trans 1978 – 2022

𝙼𝚊𝚍𝚎 𝚠𝚒𝚝𝚑    𝚋𝚢 𝙰𝚞𝚛𝚊 𝙼𝚎𝚍𝚒𝚊 𝙻𝚊𝚋

© Aris Trans 1978 – 2022

𝙼𝚊𝚍𝚎 𝚠𝚒𝚝𝚑    𝚋𝚢 𝙰𝚞𝚛𝚊 𝙼𝚎𝚍𝚒𝚊 𝙻𝚊𝚋